Prijzen

 

Wat kost het om een filmpje te laten maken door VeldersFilm?

Wellicht heb je er al eens over nagedacht om een filmpje te laten maken om jouw bedrijf op te laten vallen online, maar hielden de kosten je tegen. Of misschien wist je simpelweg niet wat het zou kosten om een filmpje te laten maken.
Wanneer je bij mij een one-minute-movie laat maken, zijn de kosten van tevoren bekend en zeer overzichtelijk. Ik probeer mijn prijzen zo laag mogelijk te houden, zodat ook kleine ondernemingen van mijn diensten gebruik kunnen maken, zonder dat geld een hoge drempel is. Zo maak ik bijvoorbeeld vooral gebruik van rechtenvrije muziek in de filmpjes, zodat daar geen extra kosten ontstaan.

Kosten filmpje laten maken

Wanneer je een filmpje laat maken, reken ik een starttarief. In dat starttarief zit het maken van de film, het bewerken van de beelden en twee uur filmen op locatie. Is er extra tijd op locatie nodig, dan hanteer ik daarnaast een uurtarief. Voor projecten buiten Veenendaal hanteer ik een kilometervergoeding en reistijd.

Starttarief One-minute-Movie€ 397,-
Filmpje in één dag€ 397,-
Uurtarief€ 65,-
Reistijd per uur (buiten Veenendaal)€ 30,-
Prijs per km€ 0,19
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Kosten training

Tijdens de training leer je in 1 dag hoe je zelf een one-minute-movie maakt. Ook bied ik Instagram trainingen voor beginners aan.
De trainingsdag voor het zelf maken van een one-minute-movie is inclusief koffie/thee en een lunch. De trainingsdag Instagram voor beginners is inclusief koffie/thee.

 

Maak je eigen one-minute-movie€ 197,-
Instagram voor beginners€ 147,-
Online training filmen met je smartphone€ 197,-
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Meer informatie of een afspraak maken?

Wil je meer informatie over de kosten van het laten van een filmpje of een training? Ben je enthousiast geworden en wil je graag een training volgen of een one-minute-movie laten maken? Neem dan contact met mij op, ik help je graag!

Betaalbaar

w

Persoonlijk

Hulp van A tot Z

}

Snel online

Flexibel filmen

Ruime ervaring